Temel İlkeleri yangın kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin selim şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en mutabık hediye politikamıza reva olacak şekilde üretilir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına bakarak belli yapı denetleme şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış kapılarının) muayyen durumlara göre TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Yangın merdiven kapısının en besbelli özelliklerinden bir başkası de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında bitirme merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele allıkınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu gibi kriterlerin de ziyadesiyle önemle uyma edilmesi gerekmektedir.

Siz de yangın bapsı fiyatları için malumat buyurmak ciğerin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Antipatik, öğle salatı sonrası kılınan cenaze namazının arkası sıra Kocaali Koğupelit Üst Mahalle Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Yangın bapsı kesinlikle bakım konstrüksiyonlmalıdır? Yangın kapıları nizamlı bakım gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın ustalıklevselliğini ve yangın dayanıklılığını temin etmek bağırsakin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak denetçi edilmesi, bapnın gerçek bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin sağ olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin şık olduğunun ve kilit mekanizmasının çtuzakıştığının kontrolör edilmesini derunerir. Ayrıca, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve davranışaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; yan sayısı 4’ü geçmeyen ve seksiyon yalnızçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında asliye yangın kapısı olarak yangı merdiveni bulunması gereken kuruluşlar şöyle sıralanmaktadır:

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page