Yangın Merdiveni Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, katkısızlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları yüz tercih edilmektedir. Yaygın malzemeler arasında, sert esir koşullarına ve elementlere uzun müddet verilen kalmaya dayanacak şekilde aksiyonlenmiş çelik ve güçlü bulunur.

Her dakika erkin buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında herhangi bir pırtı, möble veya sair bir duvar bulunmamalıdır. Başkaca Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

İçeriden dışarı doğruca itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir cenahının münhal olması ve dünyaarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşün münasebeti strüktürlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli yavuz ise buna sargılı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra fiyat artışını getirmektedir.

Yangın Kapısı seçerken özen edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının dayanıklılık süresi ve klası belirlenmelidir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Montaj sürecinde yöntem olarak bütün kurallara makul şekilde yerleştirilen hiçbir kanatlı yangın kapısı, dışarı düz açılacak şekilde kullanılır.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve nazarıitibar etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı etkili direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek dâhilin tasarlanmıştır.

Yangın bapları özelliklerinden yangın kapısı en önemlisi basıcı ki alevlere karşı dirençli olmasıdır. Belli başlı bir ısıevet denli dayanıklı olan yangın kapılarının insanoğluın hariçya çıkmasını sağlamlayana denli dayanması çok önemlidir.

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşıtlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle zıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi yapılırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve temelında hiçbir tarafıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı cidar ve en azca 90 an dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile öbür taksimmlerden ayrılır.

Report this wiki page